Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Bekijk 0 reviews

Naam: Clarice Bochman
Datum: 02 september 2023

We hebben ons verblijf in de glamping gekort, omdat het er gedurende avond, nacht en ochtend ontzettend koud was.
We hadden de pech dat het weer niet opperbest was en daardoor was het in de genoemde uren echt koud.
Het zou prettig zijn geweest als de ramen van de slaapkamers de mogelijkheid hadden gehad om met plastic aan de buitenkant af te dekken, waardoor het daar niet zo koud was. Het superkleine elektrische kacheltje dat aanwezig was in de tent voldeed totaal niet......
Al met al hebben we een heel leuk verblijf gehad, maar zullen dit in het voor- en naseizoen nooit meer doen.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 augustus 2023

Hele fijne vakantie gehad, fijn park, mooi nieuw. Sommige zaken kunnen wel beter (zoals de openingstijden van het winkeltje) maar overall dikke prima.
Ik ben overigens wel heel erg benieuwd hoe alles er over een paar jaar uitziet. De gebruikte materialen in de safaritenten (overal onbehandeld hout) kunnen denk ik niet zo heel erg lang netjes gehouden worden. Hopelijk valt het mee…

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 augustus 2023

Fijn onderkomen in een heerlijke omgeving op een mooi en niet groot park

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: A Den Dekker
Datum: 26 augustus 2023
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 augustus 2023

Wij hebben hier een hele leuke vakantie gehad met de kinderen. Fijne leuke sfeer. Vriendelijke medewerkers. Alle keurig netjes. Alles heel mooi en verzorgd aangelegd. Er was wel weinig te doen voor wat oudere kinderen. Misschien een paar kleine doeltjes op het ongebruikte veldjes en de stenen er uit? En het haakje van de toiletruimte was stuk en dit kon niet gerepareerd worden.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Anne Jonker
Datum: 26 augustus 2023

Heerlijke dagen gehad op een prachtig park. Zeer vriendelijk en behulpzame mensen. Voor de 2 persoons safari tenten mag wel iets meer binnenruimte of onderdak zijn om eventueel droog te kunnen zitten wanneer het minder mooi weer is.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Marcus Steffens
Datum: 25 augustus 2023

Es war schön ruhig und sehr Natur verbunden....
Nur zuviele Mücken und Spinnen 😉

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 augustus 2023

Rustig

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    6
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Janneke Hoekzema
Datum: 22 augustus 2023

Het was geweldig

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Diana Bruggink
Datum: 21 augustus 2023

Super,
Zelfvoorzienend.
Niet commercieel.
Voldoende privacy.

Misten alleen de schaaltjes.
Misschien wat meer parkeerhaventjes bij de tenten m.b.t. aankomst en uitchecken.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.