Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Roompot Glamping Lauwersmeer scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 59 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.5
  • Gastvrijheid
    8.7
  • Kindvriendelijkheid
    7.7
  • Onderhoud
    8.9
  • Service point
    8.1
  • Vakantieverblijf
    8.7

Naam: John en Hannah
Datum: 28 september 2023

Leuke vakantie gehad in een zeer luxe safari tent. Van alle gemakken voorzien, super uitgeruste keuken met zeer goede kwaliteit inventaris. Park is super groen opgezet, er is goed gebruik gemaakt van de bestaande bomen.
De tenten zijn speels geplaatst rondom mooie natuurlijke speelplaatsen voor kinderen. Mooie vleermuiskasten, insectenhotel en mussenflats.
Als de struiken rondom de tenten wat gegroeid zijn, zit je helemaal in een groene oase.
Zeer vriendelijke medewerkers en alles ziet er verzorgd en schoon uit.
Aanrader om te genieten van de rust of met kinderen die er heerlijk kunnen spelen.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2023
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2023

Verlichting tent woonkamer was niet goed. Knipperen dus durfde niet aan te doen.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    6
  • Service point
    5
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2023

We hebben een geweldige vakantie gehad in een keurig en zeer complete glamping tent. Heel schoon en prachtig uitgerust. Heerlijke douche! Fijne veranda en meubilair. Jammer dat de openingstijden van het service punt zo kort per dag is.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Pascal Oldenzeel
Datum: 19 september 2023
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    6
rating-pie
Naam: Marcel M.s Taling
Datum: 15 september 2023

Het is goed aangelegd maar de groen mag iets beter gedaan worden voor de rest top

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 september 2023

Rust en sfeer was prettig

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 07 september 2023

Dit park beveel ik niet aan als je met kleine kinderen bent. Weinig speeltoestellen en veel vijvers wat levensgevaarlijk is. Ook het afstapje van de tent is niet handig voor kleine kinderen. Daarnaast word er ook gezegd dat ze niet meer in het hoogseizoen zitten dus de receptie is al om 13:00u gesloten, de supermarkt en de snackbar idem. Sluit dan het hele park begin september.

  • Algehele verblijf
    1
  • Gastvrijheid
    3
  • Service point
    1
  • Vakantieverblijf
    2
  • Onderhoud
    2
  • Kindvriendelijkheid
    1
rating-pie
Naam: Sandra Koenders
Datum: 05 september 2023

Aangenaam verrast op alle fronten, kon daarom geen specifieke keuzes maken :-)

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 september 2023

goed verzorgde omgeving, vriendelijk personeel, prachtige omgeving.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.