Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 augustus 2023
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 augustus 2023

Mooie tenten, luxe ingericht. Wij zaten alleen vlakbij de receptie en hebben heel veel last gehad van de warmtepompen die daar stonden en de hele nacht enorm lawaai maakten. Het winkeltje stelt niet zoveel voor. Weinig assortiment.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    4
  • Vakantieverblijf
    4
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 augustus 2023

Het was een heerlijke vakantie. Totaal relaxed en veel
Privacy. In de omgeving was genoeg voor ons om te zien en doen. Accommodatie vonden we heerlijk en vooral de douche was ontzettend lekker.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 augustus 2023
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 augustus 2023

Rustieke sfeer en omgeving.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 augustus 2023

We hebben een fijn verblijf gehad in de tent. Hierin is alles aanwezig,. Het is wel jammer dat op het park het winkeltje en de snackbar al om 17u gesloten zijn. Wil je broodjes voor de volgende dag, dan moeten deze voor 17u besteld zijn. Dit is niet mogelijk wanneer je een daguitstap plant en je al vroeg je het park verlaten hebt. In de buurt zijn geen winkels of eetgelegenheden.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2023

Wij hebben enorm genoten van ons verblijf in de safari-tent. De tent was uiterst schoon, bedden bij aankomst opgemaakt en wanneer we het over duurzaam hebben, zelfs in de eco bak zaten afbreekbare zakken. De bedden sliepen heerlijk en de inrichting van de tent was voor ons lux en comfortabel. De medewerkers zijn uiterst vriendelijk, hebben veel kennis en stralen gastvrijheid uit. Allen steken de handen uit te mouwen en willen alles voor je doen.
Wij komen graag bij jullie terug op Glamping Lauwersmeer

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2023

De tent is helemaal geweldig. De voorzieningen zijn heel beperkt. Als je op zaterdag of zondag nog iets nodig hebt of s avonds iets wilt eten dan sta je voor een gesloten deur. Alles sluit om 14.00 u. In het dorp is verder ook helemaal niets.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2023

Op voorhand reserveren is een lastig systeem als daags voordien de shop al gesloten is om gemm 17u

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 augustus 2023
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.